0187 - 478282Bereikbaar op

Voetreflex Plus & Medisch Pedicure bij Slender You GO

Graag stellen we u voor aan  Jeannette Santifort, zij heet u van harte welkom in haar praktijk voor Voetreflex Plus en medisch pedicure behandelingen op de Oostdijk 1 te Sommelsdijk.

Jeannette:

“Na een aantal jaren als medisch pedicure in Hellevoetsluis te werken, wil ik nu ook een praktijk vestigen in Sommelsdijk bij “Slender You” op de Oostdijk 1

Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid om alle gezonde en risicovoeten te behandelen, zowel diabetische voet als de reumatische voet. Ik werk volledig volgens de beroepscode van de voetverzorging, en ben aangesloten bij Provoet en Procert.

In Juni 2018 ben ik geslaagd voor de drie jarige HBO beroepsopleiding “Voetreflex Plus” bij Total Health Academy. Door deze opleiding is mijn interesse in gezondheid, vitaliteit en de natuurgeneeskunde nog groter geworden, voetreflex therapie heeft een grote invloed op lichaam en geest en is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Door het behandelen van de corresponderende reflexpunten op de handen en voeten, worden de blokkades opgeheven en kan het bloed weer beter stromen zodat de organen in het lichaam meer zuurstof krijgen en dus beter kunnen gaan functioneren, het zelf genezend vermogen van ons lichaam wordt daardoor aangezet tot herstellen van bv hoofdpijn klachten, allergie, darmklachten, stress gerelateerde klachten, rug-nek en schouder klachten, spier en gewrichtspijn, slapeloosheid en nog veel andere klachten.

Daarnaast geef ik ook sport en ontspanning massage, cupping en hotstone behandelingen wat ook mooi in combinatie kan met voetreflex massage, kijk op mijn website voor meer informatie:

In Juni 2019 ben ik klaar met mijn opleiding medisch psychosociale basiskennis dan worden de behandelingen door de meeste verzekeringen vergoed.

Graag zie ik u in mijn praktijk”.