Slenderen

Ontspannend of inspannend bewegen op gemotoriseerde banken.

Slender You is een bijzonder trainingprogramma. Dit concept bestaat uit 6 verschillende banken die worden aangedreven door elektromotoren. Bij iedere bank wordt een apart gedeelte van uw lichaam geactiveerd. De rug, schouders, buik, taille, heupen, bovenbenen, kuiten, zitvlak, borst en bovenarmen komen zo aan bod.

De beweging van de banken verstevigt de spieren, verwijdert vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer. Slenderen maakt de spieren sterk en veerkrachtig ook worden de gewrichten versoepeld. De kans op blessures is nihil. Met Slenderen voel je je fit, uitgerust en energiek.

Slender You: bewegen voor iedereen. Of je nu 30, 70, man of vrouw bent. Slenderen is geschikt voor iedereen!

Slenderen is in het bijzonder geschikt voor degene die:

  • Weten dat bewegen goed voor je is en andere vormen van sport niet willen of kunnen.
  • Een dieet volgen (Of gaan volgen) en hun huid en spieren niet willen laten verslappen.
  • Om medische redenen niet kunnen of mogen sporten.
  • Pas bevallen zijn.
  • De hele week al hard werken en gewoon een uurtje willen ontspannen in een rustige sfeer.

Slender You is een vorm van bewegen, die je kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. Een Slender You behandeling kan aandoeningen als reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders, koude handen en voeten verlichten of wegnemen.

Slender You kan dus ook op medisch gebied veel betekenen. Uit ervaring weten we dat Slender You verlichting van de klachten kan inhouden. Bij alle medische klachten waar gewone sportbeoefening niet bedreven kan of mag worden biedt Slender You uitkomst. De bewegingsbanken overwinnen de zwaartekracht zodat je spieren ontzien worden en de spieren steviger en soepeler worden.

Kennis maken met de Slender You banken

De banken
Het slenderen gebeurt op een zestal banken. Per bank bent u 10 minuten bezig. Wat het doel van elke bank is, kunt u in het kort lezen:

Sandbank table
De Sandbank Table zorgt ervoor, dat de onderrug en buikspieren worden versterkt. Dijen en heupen slanken af en bovendien wordt uw huid weer glad en stevig.

Leg Table
De cirkelbeweging van de Leg Table bank verstevigt uw beenspieren zonder de knieƫn te belasten. In tien minuten op deze bank beweegt u zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 km.

Sit-Up Table
De Sit-Up Table versterkt rug, bovenbuik en middenrif. Tien minuten lang is deze bank een welkom steuntje in de rug bij het doen van 90 sit-ups.

Waist Tummy Hip Table
De Waist Tummy Hip Table beweegt uw benen langzaam op en neer. Dit verstevigt de spieren aan de achterzijde van het lichaam waaronder de billen en de dijen. Het vermindert spanningen in de rug.

Stretch Table
Op de Stretch Table worden uw bovenrug en schouders gemasseerd. Door een verkeerde houding en stress wordt dit gebied snel overbelast. De Stretch Table maakt uw spieren los en verstevigt deze.

Relax Table
De Relax Table verzorgt een massage voor het gehele lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, overtollig vocht en afvalstoffen van uw lichaam verdwijnen. De totale ontspanning.

De totale sessie duurt 1 uur.

Top